KNLTB Competitie 2020

De Voorjaarscompetitie (jeugd en senioren) is in verband met de corona-maatregelen verplaatst naar het najaar. Deze competitie noemen we: KNLTB Competitie 2020. Hieronder vallen de Kia Tenniskids competitie, de junioren- en senioren competities. 

Of de KNLTB Competitie 2020 in het najaar definitief door kan gaan is afhankelijk van de ontwikkelingen in de komende maanden en of de maatregelen het tegen die tijd toelaten zulke omvangrijke competities te spelen. De KNLTB volgt hierbij de maatregelen en adviezen van het kabinet en het RIVM. We hebben ook scenario's klaarliggen waarbij we bijvoorbeeld de startdatum opschuiven, om de week spelen of in kleinere poules spelen. Hoe dan ook, het belooft een uniek competitieseizoen te worden! 

Hoe ziet de KNLTB Competitie 2020 er uit?
We gaan er nu vanuit dat officiële cluboverstijgende wedstrijden in september weer zijn toegestaan en dat de KNLTB Competitie 2020 dan kan starten. Voor de verschuiving van de competitie geldt dat dezelfde competitiesoorten en klassenopbouw worden aangeboden als bij de Voorjaarscompetitie. Hierdoor is de KNLTB Competitie 2020 voor alle spelers, ook de tennissers in de speelsterkte 1-4, een aantrekkelijke competitie. Er wordt niet gespeeld om promotie/degradatie. 

We hopen dat alle teams die zich voor de Voorjaarscompetitie hadden ingeschreven ook meedoen in het najaar.  Inschrijving van nieuwe teams is natuurlijk ook mogelijk.

Hieronder vind je het competitieaanbod in Noord-Holland in een overzichtelijk schema gezet.

Aanmelden voor de competitie

U kunt zich inschrijven als team of opgeven dat u wilt meedoen in een door de TC samengesteld team.

Als team geeft u alle namen van de spelers op incl. KNLTB-nummer en welke competitie uit het aanbod jullie willen spelen. Als individu geeft u uw naam, KNLTB-nummer en op welke dagen u wilt tennissen. 

Tot maandag 15 juni 2020 kunt u zich inschrijven, dus graag voor deze datum een e-mail sturen naar Michel Laduk, Verenigings Competitie Leider HLTV Juliana, telefoon 06-13248030.

Aanbod-knltb-competitie_2020_nh.pdf