Activiteiten

 

Het programma voor 2019 zoals het er vooralsnog uitziet.
 
Vaste onderdelen zijn de Open Dag, die begin april 2019 wordt georganiseerd, een ouder/opa/oma ? kind toernooi en de World Tour. Daarnaast worden door onze tennisschool De Kloek ook aparte uitwisselingen met andere tennisverenigingen georganiseerd.
 
 
Op zaterdag 5 januari 2019 vond er een Nieuwjaars Tennis Event plaats voor de jeugd in Tennishal De Goorn. Kijk hier voor alle informatie.
Kijk hier voor een kort verslag en de foto's.
 
Op zaterdag 13 april a.s. hebben we een Open dag van 10.00 tot 12.00 uur. Kijk hier voor alle informatie.
 
Limonadetennis
Vanaf 17 april a.s. organiseren we op 6 woensdagen in april en mei tussen 15 en 16 uur limonadetennis voor alle kinderen van de basisscholen. Deelname is gratis. Kijk hier voor alle informatie.
 
Jeugdtoernooitje als opening Boekweit|Olie Tennistoernooi
Als start van het Boekweit|Olie Toernooi is op 6 juli jl. door De Kloek een toernooitje georganiseerd voor de jeugd van 6 - 12 jaar uit de omgeving van Hoorn.
Kijk hier voor meer informatie.
 
Trainingen Jeugd
De trainingen van de jeugd zijn weer begonnen op woensdag 4 september. Alle kinderen gaan weer naar school en de tennistrainingen zijn weer begonnen. Op woensdag- en donderdagmiddagen geeft Sofie de trainingen aan de kinderen. De renovatie van de banen 5 en 6 is gestart en wordt medio oktober afgerond. De trainingen voor de oudere kinderen kunnen daardoor bijna altijd doorgaan, ook in de winter. De kleinere kinderen kunnen tussen december en februari trainen in de zaal. De zaaltrainingen worden op de dinsdagmiddagen gehouden.
 
De Clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats op woensdag 25 september van 16.00 tot 18.30 uur en worden georganiseerd door onze clubtrainster Sofie Tervoort.
Alle kinderen van onze jeugd doen daaraan mee en ze spelen in de groepen Rood, Oranje en Groen. Sofie heeft alle kinderen en hun ouders al benaderd. Vorig jaar was het erg gezellig en werden de Clubkampioenschappen afgesloten met pannenkoeken. Wat het dit jaar wordt?? Kijk naar het Nieuwsbericht.
Update: kijk hier voor het verslag en de foto's van het zeer geslaagde evenement!
 
Junior-Senior Toernooi
Dit toernooi vindt plaats op zondag 20 oktober. Datum nog even onder voorbehoud vanwege renovatie banen 5 & 6.
 
Oliebollentoernooi
Op 5 januari 2020 wordt er een Oliebollentoernooi georganiseerd in Sportcentrum West-Friesland in De Goorn. Kijk hier voor de informatie.
 

Vragen?

logo

E-mail

info@hltvjuliana.nl

Telefoon

+31 229 213 777

Address

Blauwe Berg 33, 1625 NT HOORN
POST: Postbus 221, 1620 AE HOORN