Dinsdagavondtoernooi

Het Dinsdagavondtoernooi zal dit jaar worden gespeeld op de avonden van 9 april tot en met 25 juni en wordt weer georganiseerd door Jacques Bontje, Harrie Dol, Bruno Onstenk en Henk Wammes.

Alle seniorleden - sterk of wat minder sterk - kunnen aan dit toernooi meedoen. Er wordt in poules gespeeld die zoveel mogelijk op sterkte worden ingedeeld, zodat ieder zoveel mogelijk op eigen niveau tennist. En natuurlijk is dit toernooi ook zeer geschikt voor nieuwe leden!

Elke deelnemer speelt tenminste om de week twee keer per avond: eenmaal een dubbel en eenmaal een mixed.
Een aantal leden heeft aangegeven wekelijks aan het Dinsdagavondtoernooi te willen deelnemen. Met ingang van dit seizoen willen wij deze mogelijkheid aanbieden. Willen degenen die wekelijks willen spelen dit aangeven bij de aanmelding. Wij zullen dan kijken of dit voor ieder die zich hiervoor heeft opgegeven kan worden gerealiseerd.
Speelpartner en tegenstanders worden telkens door loting bepaald.

Als je aan dit gezellige, sportieve toernooi wilt meedoen, stuur dan vóór 20 maart a.s. even een email en noem hierin je naam, speelsterkte, telefoonnummer, e-mailadres en ook of je wekelijks wilt deelnemen.

Wij hebben dan weer je meest recente gegevens om je op tijd het speelschema toe te zenden, zodat je kunt zien op welke avonden/tijden/poules je bent ingedeeld.

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt slechts € 5,00 en voor spelers die wekelijks zijn ingedeeld € 7,50. Graag te voldoen op je eerste speelavond.

Wij hebben er weer zin in en zullen het fijn vinden als jij ook (weer) meedoet.

Jacques, Harrie, Bruno en Henk.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 213 777

Address

Blauwe Berg 33, 1625 NT HOORN
POST: Postbus 221, 1620 AE HOORN