Najaarscompetitie 2018

AANMELDING KNLTB NAJAARSCOMPETITIE 2018

Competitie spelen is voor veel spelers en verenigingen één van de hoogtepunten van het seizoen. Naast de Voorjaarscompetitie spelen er ook steeds meer tennissers Najaarscompetitie. Tennis draait om wedstrijden spelen. Ook ongedwongen een balletje slaan is heel leuk, maar trainen en jezelf verbeteren om steeds betere resultaten te boeken in competitie en toernooien, is toch wat veel tennissers bij uitstek motiveert. Daarnaast daagt de competitie niet alleen de spelers uit, maar brengt het ook sfeer en gezelligheid op de club en zorgt voor binding tussen de leden. Voor een groot aantal leden dan ook goede redenen om elk jaar terug te keren op de baan.We nodigen dan ook alle leden die nog geen competitie spelen of hebben gespeeld nadrukkelijk uit om ook competitie te gaan spelen.

VORM SAMEN MET JE VRIENDEN, VRIENDINNEN EN/OF TEAMGENOTEN VAN DE VOORJAARSCOMPETITIE EEN EIGEN TEAM EN MELD JE AAN VOOR DE KNLTB NAJAARSCOMPETIE 2018.

Op elk niveau en in een groot aantal competitievormen kan er competitie gespeeld worden. Zie hieronder bij “Inschrijfmogelijkheden KNLTB Najaarscompetitie 2018”.

DOE MEE! SCHRIJF IN!

De KNLTB Najaarscompetitie 2018:

De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen). In de bijlage vind je de inschrijfmogelijkheden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2018, hierbij is door de vereniging al een selectie uitgevoerd.

Op basis van de actuele rating van de spelers (op moment van inschrijving van het team) wordt het ploeggemiddelde van het team berekend en op basis van dit ploeggemiddelde wordt het team ingedeeld in één van de maximaal vier competitieklassen. Het team komt in een klasse te spelen van ongeveer dezelfde sterkte.

De speeldagen zijn:

Competitiebijdrage:

De competitiebijdrage is afhankelijk van de competitievorm en bestaat uit het inschrijfgeld voor deelname aan deze competitie en de benodigde tennisballen voor het spelen van de competitie.

Aanmeldingsformulier

Wij verzoeken je het volgende duidelijk via het aanmeldingsformulier Najaarscompetitie 2018 op te geven:

  • Welke competitievorm
  • Alle teamleden
  • Voornaam / Naam van je teamleden
  • Bondsnummer van je teamleden
  • Speelsterkte Enkel/Dubbel van 2018 van je teamleden

Tot vrijdag 22 juni 2018 heb je de gelegenheid en mogelijkheid om je aan te melden bij competitieleider Onno Noordegraaf voor de KNLTB Najaarscompetitie 2018.

De aanmelding van het team sturen naar: Onno Noordegraaf, Lijndraaier 129, 1625 ZT Hoorn of via E-mail

met sportieve groet,

Onno Noordegraaf

M 06-14608384

Informatie & inschrijfformulieren:

Vragen?

logo

E-mail

info@hltvjuliana.nl

Telefoon

0229-213777

Address

Blauwe Berg 33, 1625 NT HOORN
Post: Postbus 221, 1620 AE HOORN
Nederland