Grote Clubactie: Help ons van de laatste loten af... Update!

11 november 2018


Goed nieuws!
Alle fysieke loten zijn verkocht.

Online loten kopen kan nog steeds. Graag zelfs!
Klik hier voor onze actiepagina waar online loten gekocht kunnen worden.
_____________________________________________________________________________________
Heeft u nog geen loten gekocht? Dan is het NU uw kans om nog mee te spelen en bovendien de vereniging een financieel steuntje in de rug te geven. De opbrengst komt ten goede aan onze jeugdleden. U helpt toch ook om ons doel te realiseren?

Op de bridgeavonden, tijdens de werkzaamheden op het terrein en langs de baan hebben we natuurlijk ook al wat loten kunnen verkopen. De vereniging heeft 200 loten ingekocht, maar daarvan zijn er nog 59 loten niet verkocht! Het zou toch jammer zijn als we daarmee blijven zitten. Misschien heeft u binnenkort een verjaardag of kaartavondje en wilt u extra loten aan uw vrienden en kennissen verkopen. Laat het maar weten! Dit kan tot 29 november a.s.!

De loten kosten € 3,- per stuk waarvan 80% opbrengst voor Juliana is. Help ons van de laatste loten af, en geef aan penningmeester Anja van Dulmen door hoeveel u er wilt hebben. Dit kan via mobiel 06-12428284 of mail.
Anja noteert graag uw bestelling en zal dan aflevering en betaling afspreken.

De uitslag van de trekking wordt op 13 december a.s. gepubliceerd … en wie weet bent u in de prijzen gevallen. Speel mee en steun daarmee uw tennisvereniging HLTV Juliana.
Wij vertrouwen erop dat we met jullie steun ALLE loten kunnen verkopen!

Onze dank,

HET BESTUUR

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 213 777

Address

Blauwe Berg 33, 1625 NT HOORN
POST: Postbus 221, 1620 AE HOORN