Opening seizoen 2018

03 april 2018


2 april… dus het is waar!
 
De hele dag gemiezer, de hele dag geen gezeur
 
Veel mensen hadden er een hard hoofd in….. redden ze het of redden ze het niet. Begin vorige week werd er nog met trekkers over lijnloze banen geracet, een week later zijn al onze 8 banen goed bespeelbaar!
Een enorme prestatie van de accommodatiecommissie en Ivar onze groundsman! Uiteraard ook dank aan de interimmers die afgelopen week hun steentje hebben bijgedragen.
Kijk hier voor een paar foto's van de harde werkers.

We begonnen ’s morgens om 9.30 uur als gastheer voor de WorldTour voor de jeugd. We startten met 6 veldjes, maar vanwege de hoge opkomst moesten er al snel 3 ‘bijgebouwd’ worden. Ook waren er veel ouders aanwezig.
Onze nieuwe clubtrainer Sofie Tervoort deed de warming up en daarna ging de jongeren zonder morren de miezer in om de strijd met elkaar aan te gaan.
Kijk hier voor een paar sfeerbeelden.
 
Direct na de jeugd gaf onze selectie vanuit De Kloek acte de présence tijdens een training. Konden we ook gelijk kennismaken met de nieuwe spelers/speelsters. 
 
Sofie Tervoort werd inmiddels ook gepresenteerd als onze nieuwe clubtrainer en heeft al met veel mensen gesproken. Ook zijn al de nodige tennislessen geboekt. 
 
Terwijl iedereen gestrest zat te kijken op Buienradar, ging evengoed het Openingstoernooi van start. Hier hadden zich meer dan 40 deelnemers voor opgegeven en ze waren er ook allemaal. Prijzen werden uitgereikt aan beloften en oudgedienden. Dit alles onder weer de bezielende en inspirerende leiding van Irene Lochtenberg en Gezien von Eije. 
 
Tussendoor kwamen ook de captains van de competitieteams nog hun spullen halen en waren Onno Noordegraaf en Michel Laduk aanwezig voor het beantwoorden van vragen. 
Daarnaast zijn er vele pasjes opgehaald en bardiensten ingevuld (in omgekeerde volgorde). 
 
Het was al met al een drukbezochte en zeer geslaagde openingsdag! 
We zijn klaar voor de rest van het seizoen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 229 213 777

Address

Blauwe Berg 33, 1625 NT HOORN
POST: Postbus 221, 1620 AE HOORN