Zomer Challenge 2019

29 mei 2019


Zomerstop bij jouw sport (schaatsen, rugby, hockey, atletiek, etc)?
Doe mee aan de Zomer Challenge!
 
Speel je een teamsport en hebben jullie een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit met de Zomer Challenge! 
 
De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen op ons prachtige park, wanneer het jou uitkomt. Wij organiseren tennisclinics, een wekelijkse racketavond op vrijdagen en je doet mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi op vrijdagavond 20 september a.s. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.Op deze manier kunnen de sporters ook in de zomermaanden actief blijven en op een leuke manier kennis maken met tennis en met Tennisvereniging HLTV Juliana!
 
De Zomer Challenge 2019 is een lidmaatschap voor 3 maanden. Dit lidmaatschap is van toepassing van 21 juni t/m 20 september 2019 en geldt voor iedereen. De enige voorwaarde is dat men minimaal 8 maanden geen lid is geweest van een tennisvereniging.
 
Aanbod:
  • Je ontvangt een lidmaatschap voor de periode 21 juni t/m 20 september om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.
  • Wij organiseren voor de deelnemers tennisclinics door trainers van onze tennisschool De Kloek en een wekelijkse racketavond op vrijdagavond
  • Je neemt deel aan het Zomer Challenge eindtoernooi op vrijdagavond 20 september
  • Kosten: € 50,- voor volwassenen (> 18 jaar) en € 40,- voor kinderen (tot en met 17 jaar)
Deelnemers kunnen zich individueel opgeven, maar het is natuurlijk het leukst om met een heel team deel te nemen aan de Zomer Challenge.
 
Door deze Zomer Challenge aan te bieden, hopen we dat we de beginnende tennissers op een laagdrempelige manier kennis kunnen laten maken met tennis. En dat de geoefende spelers misschien het tennis en HLTV Juliana (her)ontdekken. Het is voor sporters in ieder geval dé ideale mogelijkheid om fit de zomer door te komen.

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je mee?
 
Tot ziens bij Tennisvereniging HLTV Juliana!
 
Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op via email 
 
HLTV Juliana
René Lieman
Tel. (bij voorkeur appen): 06-48526993

Zomerchallenge-Juliana-senior.pdf Zomerchallenge-Juliana-junior.pdf

Nieuwscategorieën