Vriendinnentoernooi

Een jaarlijks terugkerend fenomeen: het Vriendinnentoernooi!

Een gezellige dag voor alle dames van Juliana vanaf 16 jaar. De speelsterkte is niet zo van belang, het gaat vooral om de gezelligheid en er is altijd sprake van een leuke verrassing.
Breng gerust een tennisvriendin (zus/moeder/buurvrouw) mee, ze hoeft geen lid te zijn. Individueel inschrijven kan natuurlijk ook! In dat geval word je zoveel mogelijk op basis van speelsterkte aan een maatje gekoppeld.
Er wordt gespeeld van 10.00 tot 16.00 uur en over het algemeen speelt eenieder zo’n 3 partijen.
Naast de baan en in de kantine zijn altijd wat verrassingen te genieten, onder meer een gezamenlijke lunch.

Deze dag kent ook altijd een thema of bijdrage aan een goed doel. Zo is vorig jaar bijvoorbeeld de Stichting Hulphond Nederland in het zonnetje gezet en ondersteund.

Dit jaar zijn we heel blij dat een AED kan worden geplaatst op ons tennispark. Daarom noemen we het dit jaar eenmalig het

HARTSvriendinnentoernooi

Dat is tevens een mooi thema van de dag! Daarom doneren we voor elke deelnemer € 2,- aan de Hartstichting.We organiseren dit gezellige toernooi voor alle dames vanaf 16 jaar dit jaar op zondag 9 september a.s.

Breng gerust een tennisvriendin mee, ze hoeft geen lid van onze club te zijn. Individueel inschrijven kan natuurlijk ook. Er wordt gezorgd voor een smakelijke lunch. Inloop vanaf 09.30 uur, eerste partij om 10.00 uur. Deelname € 12,- inclusief lunch.

De organisatie is als vanouds weer in handen van Anja van Dulmen. Uiteraard heeft Anja weer de nodige ondersteuning geregeld.

Aanmelden bij Anja kan via de mail of WhatsApp (06 – 1242 8284).

Geef daarbij je speelsterkte, emailadres én telefoonnummer op (ook van de vriendin als je die meebrengt).

De inschrijving sluit 4 september a.s.!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0229-213777

Address

Blauwe Berg 33, 1625 NT HOORN
POST: Postbus 221, 1620 AE HOORN